Kart utilgjengelig

Date/Time
Date(s) - 24/04/2020
10:00 - 11:00

Categories Ingen kategorier


EIC green deal

European Innovation Council funding for the Green Deal

 

European Innovation Council (EIC) Piloten under Horizon 2020, skal dele ut €350millioner til prosjekter som gir radikalt nye og markedsskapende innovasjoner som bidrar til målene i «The European Green Deal» (se video) og FNs bærekraftsmål. Hovedelementet vil være en engangsutlysning på €300 millioner under EIC Accelerator for å støtte oppstarts- og små og mellomstore bedrifter for å utvikle og skalere banebrytende innovasjoner som adresserer minst ett av de åtte målene i «The European Green Deal». Dette representerer den største finansieringsrunden noensinne under EIC-piloten og har en søknadsfrist 19. mai 2020.

Det oppdaterte arbeidsprogrammet gir også nye muligheter for nystartede selskaper og små og mellomstore bedrifter med kvinnelige administrerende direktører (eller tilsvarende stillinger) under EIC Accelerator.

Stig Marthinsen og Karsten Aust ved Sørlandets Europakontor avholder et informasjonsmøte på Microsoft Teams om utlysningen og tilbyr gratis veiledning i tiden frem til søknadsfristen.

Merk at prosjekter som er dedikert for å øke effektiviteten til fossil brenselsteknologi eller bruk av fossilt brensel er ikke støtteberettigede.

Registrer deg for vårt Microsoft Teams møte og vi sender en lenke til arrangementet på torsdag 23 april.

Bookings

Registrering er stengt.