Ansatte

Administrerende direktør

Stig Marthinsenstigbw
sm@south-norway.no
+47 400 74 750

Stig Marthinsen er siviløkonom fra Handelshøgskolen BI, og har jobbet med internasjonale og EU-spørsmål i mange år. Han begynte i Agderforskning i avdelingen for bedriftsutvikling. Fra Sørlandet og Agderforskning bar veien til EUs institusjoner og Luxemburg. Han var ansatt i generaldirektoratet for informasjonssamfunnet (DG INFSO, nå DG Connect). Her var hverdagen preget av prosjektutvikling, programadministrasjon og resultatformidling. De siste årene har Stig jobbet mye med foretningsutvikling, med mye fokus på EU-prosjekter.

 

EU-rådgiver ved kontoret i Kristiansand

Karsten Austkarsten
ka@south-norway.no
+47 474 619 00

Karsten Aust er opprinnelig fra Tyskland. Han har bodd flere år i Sverige og har vært bosatt i Norge siden 2004. I 2012 fullførte han en bachelor i statsvitenskap ved Universitet i Agder, med et semester ved Universitet i Warszawa. Etter det tok han en mastergrad i Statsvitenskap ved UiA med hovedvekt på europeisk integrasjon. Hans spesialisering er innen EUs regional- og utenrikspolitikk, og Øst-Europa. Av språk behersker Karsten tysk, norsk, svensk og engelsk, og har gode ferdigheter i russisk og til dels polsk. På Sørlandets Europakontor bidrar Karsten med utforming av prosjekter og søknader, samt at han koordinerer det regionale EU-nettverket Horizon South Norway.

 

EU-konsulent ved kontoret i Brussel

mef-smal

Martine Elise Farstad
mef@south-norway.no 
+47 932 88 049

Martine Elise Farstad har en master i Europastudier fra King’s College London, og har tidligere arbeidet ved Royal United Services Institute for Defence and Security Studies i London. På Sørlandets Europakontor dekker Martine aktiviteter på EU- og EØS nivå, i tillegg til etablering av relevante internasjonale partnerskap for aktører i regionen og utforming av prosjekter.