Ansatte

Administrerende direktørStig_bilde_portrett

Stig Marthinsen
sm@south-norway.no
+47 400 74 750

Stig Marthinsen er siviløkonom fra Handelshøgskolen BI, og har jobbet med internasjonale og EU-spørsmål i mange år. Han begynte i Agderforskning i avdelingen for bedriftsutvikling. Fra Sørlandet og Agderforskning bar veien til EUs institusjoner og Luxemburg. Han var ansatt i generaldirektoratet for informasjonssamfunnet (DG INFSO, nå DG Connect). Her var hverdagen preget av prosjektutvikling, programadministrasjon og resultatformidling. De siste årene har Stig jobbet mye med foretningsutvikling, med mye fokus på EU-prosjekter.

 

EU-rådgiver ved kontoret i Kristiansand

Karsten Austkarsten
ka@south-norway.no
+47 474 619 00

Karsten Aust er opprinnelig fra Tyskland. Han har bodd flere år i Sverige og har vært bosatt i Norge siden 2004. I 2012 fullførte han en bachelor i statsvitenskap ved Universitet i Agder, med et semester ved Universitet i Warszawa. Etter det tok han en mastergrad i Statsvitenskap ved UiA med hovedvekt på europeisk integrasjon. Hans spesialisering er innen EUs regional- og utenrikspolitikk, og Øst-Europa. Av språk behersker Karsten tysk, norsk, svensk og engelsk, og har gode ferdigheter i russisk og til dels polsk. På Sørlandets Europakontor bidrar Karsten med utforming av prosjekter og søknader, samt at han koordinerer det regionale EU-nettverket Horizon South Norway.

 

EU-konsulent ved kontoret i Brussel
klt-til-nettsiden-2

Kristine Lunde-Tellefsen
klt@south-norway.no 
+32 497 15 0337

Kristine Lunde-Tellefsen har en bachelor i sentral- og østeuropeiske studier og en master i internasjonal sikkerhet med EU-fokus fra det franske universitetet Sciences Po Paris. Før hun kom til Sørlandets Europakontor var hun ved Financial Mechanism Office, organet som forvalter EØS-midlene. På Sørlandets Europakontor dekker Kristine aktiviteter på EU- og EØS nivå, i tillegg til etablering av relevante internasjonale partnerskap for aktører i regionen og utforming av prosjekter.