Margrethe Saga tar over stafettpinnen etter Marte Bredesen Drageset, og er vår nye trainee i BrusselHun skal være hos oss frem til september. 

Margrethe er utdannet journalist, har en bachelorgrad i statsvitenskap og master i samfunnskommunikasjon. Før hun kom til Sørlandets Europakontor var hun utplassert hos kulturdirektørens stab i Kristiansand kommune, hvor hun arbeidet som rådgiver.

Tidligere praktikant

Margrethe gleder seg til å ta fatt på oppgavene. «Det blir veldig spennende å jobbe internasjonalt, og jobbe for å skape samarbeid mellom internasjonale og regionale aktører. Jeg gleder meg til nye utfordringer» sier hun.

Ved Sørlandets Europakontor skal hun blant annet arbeide mye med Europabanken, ha ansvar for utsendelse av nyhetsbrev og jobbe med generell kompetanseformidling. Å ha Brussel som arbeidssted er ikke helt ukjent for den nye traineen. Da jeg studerte var jeg her som praktikant i seks uker. Det gav absolutt mersmak, i og med at jeg velger å dra tilbake hit nå, forteller hun.

«Det blir veldig spennende å jobbe internasjonalt, og jobbe for å skape samarbeid mellom internasjonale og regionale aktører. Jeg gleder meg til nye utfordringer»

Overtar etter Marte

Margrethe overtar etter statsviteren Marte Bredesen Drageset, som er på sitt siste stopp som trainee hos Nye Veier. Vi takker Marte for innsatsen, og ønsker Margrethe velkommen!