Våre tjenester

Partners Concept with Word on Folder.   business people in a meeting at office

INFORMASJON OG VEILEDNING
Sørlandets Europakontor driver med tematisk kartlegging av EU-satsinger, relevante aktører og nyheter innen marked, innovasjon, teknologiutvikling og forvaltning. Våre ansatte er løpende orientert om nyeste utvikling innenfor fagfelt som relaterer seg til våre satsingsområder.

KOMPETANSEUTVIKLING
Vi både arrangerer og deltar på workshops, seminarer, foredrag, kurs og konferanser. Vi kan også være behjelpelig med å arrangere, og vi kan holde innlegg. Samtidig koordinerer vi besøks- og studieturer til relevante miljøer i Brussel og Europa.

KOMPETANSEMEGLING
Vi tilbyr strategiske partnersøk både innen marked, innovasjon og teknologiutvikling. Sørlandets Europakontor har et stort nettverk som dekker et vidt spekter av fagfelt som vi kan benytte oss av til din fordel. Vi kan også representere og knytte deg og din organisasjon til internasjonale nettverk, fora og EU-institusjoner.

INTERNASJONAL FINANSIERING
Vi er behjelpelig med rådgivning og veiledning om EU-prosjekter og andre internasjonale finansieringsmuligheter. Vi tilbyr vår kompetanse innen både søknadsutforming, søknadsprosess, regelverk, utlysninger og forhandlinger.